Har faktiskt inte tid..

Med bloggning helt ärligt, tyvärr.. Har så mycket att göra, eller mycket.. Jag hänger med kära vänner och chillar varje kväll! Första kvällen på en vecka jag är 110% nykter.. Ohyeah!

Idag har jag varit i stallet med pollarna, härligt! Sen tog jag hem E till pappa och visade upp vem jag är med hela tiden och han verkade nöjd iallafall! Älskar när folk går hem hos föräldrarna, SCORE!

Imorgon ska jag och Evelina dock fakka ur totalt med grym fest, haha! Så imorgon ska vi mötas upp, åka hem till mig och hämta krök och sedan hålla igång så länge vi kan tills vi stupar! Härliga tider!

Vad mer har hänt? Jadu, mycket har hänt men jag känner inte att jag ska dra upp allt, inte så lämpligt för bloggen, haha!

Idag skulle jag och Jocke ha firat våran ettårs dag! Men skål på att vi gjorde slut så jag slapp den skiten! Vi firar att jag slapp vara med samma kille i ett år istället, speciellt honom. Som gjorde slut för att sätta på en 15årig liten bryyyyyd.

Nu har E snart duschat klart så vi ska mysa i soffan!

You know I love you..

 
The way you're holding on to me
Makes me feel like I can't breathe
Just let me go, just let me go
It just won't feel right inside
God knows I've tried

You know I love you, you know I do
But I can't fight anymore for you
And I don't know, maybe we'll be together again
Sometime, in another life

Vändplan..

Känns som att Rindö är som en vändplan nuför tiden, kommer hem är hemma en timma sen sticker man igen!

Ännu mer lycka..

Blir glad varje gång mobilen ringer eller piper och det är du i andra sidan..

Du och jag, vi ses ikväll hoppas jag!

Lycka.. <3

Vaknade på strålande humör hos E, hade världens bästa kväll och natt! Mår som en prinsessa kan jag säga, att en person kan få en på totalt andra tankar, helt otroligt.. Va en kväll fylld av skratt och sånt, haha! Stämmningen sjunker, hahaha du tvivlar du på min förmåga? Jag önskar nästan att alla kvällar va som den igår..

Frågan är ju dock trots allt att bakom fasaden, är jag över Jocke? Jag vet faktiskt inte, klart det finns känslor kvar, det tror jag säkert, men skulle inte ta tillbaka honom. Inte efter det han gjorde och inte efter hur han sårat mig. Jag börjar nästan känna att jag börjar bli redo att gå vidare. Som Jocke alltid sa till mig, jag är den bästa, finaste, vackraste och underbaraste tjejen i världen, ska jag sitta hemma och grina då? Nej, det tycker jag inte! Även att jag inte tjänar något på att va ledsen och älta hur det skulle kunna varit.

Istället är jag lycklig, glad och träffar mina vänner! Idag är fullpackat med planer och resten av veckan med! Busy busy, men vad är man inte som nybliven singel?


Gonatt :D

Nu ska vi krypa till sängs, sov gott.. Pussssaaar <3

Finally!

Nu har vi ätit och snackat massoor, saknat massa!!! Så nu sitter jag här och väntar på E, som duschar, efter en lååång dag.. Stackaren, haha! Vi får väl se vad som händer ikväll, lär inte vara mycket, men lite kanske.. Fakka ur totalt jao! Haha, min lilla göllunge!

Nu ska jag lägga mig i soffan och glo TV medans jag väntar..

Puss

Hem och iväg!

Har nyligen kommit hem och hämtat lite sovsaker osv! Spenderar natten hos E, kommer bli underbart! Är grymt svartsjuk på Emilie dock som ska på Britney idag! Jävla skit?! Men whatever, min natt kommer bli grym..

Jag älskar dig, du betyder mycket för mig.. Lämna mig aldrig, M <3 E..

Älskar denna känsla!

Jag älskar detta, är nervös men samtidigt helt uppspelt, det är så himla kul och jag mår verkligen bra bortsett från att Jocke ringde imorse, det satte ner mitt humör en del, har trots allt inte glömt mina känslor helt, eftersom det inte tar 2 timmar för mig,som det gjorde för honom! Men whatever, detta är hans spel, men tråkigt för honom så har jag redan vunnit denna lek och är less på att han försöker fortsätta spela!

You cant win this one, baby! Vi vet mycket väl vem som stör sig mest på vad... För att vara ärlig, I dont give a shit.. Gör vad du vill med henne, jag blir inte svartsjuk, för du vet att jag kan göra precis samma sak mot dig, men där går skillnaden!
Jag sjunker inte så lågt..

Nu drar jag iallafall, bussen går kvar över så ska sminka mig lite om det blir lite fest senare, alltid redo vettni!


Föresten, O, riktigt dålig stil att dra till England, riktigt dåligt! Glöm inte Lördag bara, jag och Nathalié kommer säkert! Haha..

Ha en bra dag allihopa, det ska jag ha, puss <3

Snart drar jag!

Mot Täby, ska bli så jäävla kul! Ska bara fixa mig, är precis nyduschad, riktigt nice!

Skönt att sova..

Somnade väl runt fyra kanske, men sov nog till hm, kan iofs kolla! Prick 11:00 då "exet" ringde och väckte mig, tydligen ringde han "fel"! Jag som precis hade börjat strunta i det och sakta förstå att jag ka ha någon bättre, jag ska gå vidare. SÅ jag drog iväg ett sms efteråt och sa att det inte är schysst att försöka få mig att hålla kvar i något som han valt att avsluta.
Jag vet redan att det inte kommer funka mellan dom, men jag tänker inte finnas kvar som en nödlösning efter vad han gjorde..

Man brukar göra slut med sin flick-/pojkvän innan man träffar andra Jocke, det du gjorde är inte okej och jag vet att du läser min blogg så. Det du gjorde va inte okej på något sätt eller vis och det va riktigt pinsamt, men tack för årets skämt! Barnarov på hög nivå, men who cares? För vet ni vad? Nu ska jag ut med en kompis och åka motorcykel, the fast kind =)!

Ska bli riktigt mys att tänka på annat och samtidigt ha sjukt bra sällskap med sig, världens bästa! Sen kommer mami hem senare idag! Eventuellt med min mobil, wiie! 

Back in bed!

Nu ligger man här igen, i sin egna säng.. Det är så himla skönt och har nyss pratat med lite "bekanta" eller vad dem nu blir och det känns faktiskt bra, jag mår lite bättre.. Och det glädjer mig, för detär när jag blir glad och mår bra, jag kan lägga honom bakom mig och bli lycklig igen, med någon annan, eller utan någon annan!

Helst utan någon för jag orkar inte gå igenom detta igen, bygga upp något i ett år, med sån stark kärlek för att han ska kasta bort den på en liten 15åring, whatever.. Tänker inte ens bli arg över det igen! Hans val och jag skiter i det faktiskt, jag vet hur det är och det gör han med.

Nu ska jag fortsätta prata lite på msn tills jag somnar, sen ska jag sova ut ordentligt så, ring inte och väck mig!

Äntligen...

Kom till färjkön nu, den går hel så, usch på att vänta.. Men det duger. Har sovit lite nu och vaknade upp vid Arlanda av sms, måste ju säga grattis till er, ni stog ut hela vägen och slutade inte smsa! Tappert hörrni, tappert! Imorgon (senare idag?) ska jag som sagt vara med Nathalie, ett tag iallafall! På kvällen händer det säkert någon kul man kan hitta på...

Kanske uppdaterar en gång till innan jag sover om jag orkar när jag kommer hem, annars får ni sova så gott och ta hand om er, för det ska jag försöka med.

Puss

På väg hem, yey!

Usch, sitter i bilen, tråkigt, men borde väl vara hem runt ett tiden tror jag, riktigt nice! Imorgon ska jag leka med N. Och sen är hela veckan fullpackad! AStråkigt i bilen så tackar mina gullungar för det underbara sällskapet på sms osv. Tack <3, nu ska jag nog försöka sova lite eftersom jag bara sov två timmar inatt...

Puss <3

Mat!

Har nyss grillat och myst ute lite! Ska eventuellt dra mig hem till Stockholm redan ikväll, fan va härligt.. har hela veckan planerad också för att underlätta lite! Riktigt grymt, kommer nog bli den bästa veckan i mitt liv, sen helgen kommer bli mer underbar! LÄNGTAR SÅ MYCKET EFTER DIG!!!

M <3 H, nästan två år sen nu, I cant wait!


Tack alla :')

För söta kommentarer, det hjälper inte mycket, men lite att veta att jag inte är ensam, jag uppskattar det. Jag ska försöka blogga på som vanligt och hålla er uppdaterade. Men vi får se, har sprungit in i vägen med världens fart och mår väl sådär just nu. Men det löser sig, jag får hoppas, tro och be för att jag kommer över honom. Även om jag är övertygad om att han va rätt kille för mig och att han fortfarande påstår att han älskar mig.




Det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig.. :'(

Okey sorry!

Ska inte flippa ut på er stackare, men det är lite jobbigt just nu.. Men jag försöker gå vidare, det är svårt att bita ihop och le när man bara vill skrika att allt är så jävla feg, när man bara vill gråta för att den man älskar har krossat ens hjärta.
Men jag ska va stark, jag ska försöka! Jag tänker inte låta er trycka ner mig mer!

Överkänsliiig..

Vart klagade jag på Norrland i sig? Klagade på mottagningen och sist jag kollade ligger det hos mobiloperatörerna!
Så bli inte arg om det inte finns något att bli arg över.. För då blir jag jävligt lack tillbaka eftersom jag inte alls är på humör. Okey?

Norrland..

Mobilen funkar inte, mobila bredbandet funkar inte, jag mår skit.. Panik, ångest.. Hem?

Humm..

Har inte mycket att säga faktiskt, inte hänt så mycket.. Träffat Jocke osv bara.. Ska eventuellt till Norrland idag, om jag pallar..Får se om ett tag, isf uppdaterar jag från bilen. Så jävla tråkigt att åka bil länge, tar bara tid och inte är det kul någonstans.

Humöret är inte på topp som sagt så, uppdaterar kanske senare..

Brist på fantasi

Har inte mycket att skriva om faktiskt, har inte hänt så mycket. Bara träffat Jocke igår och det sa jag ju då. Haha, idag är det samma sak som står på schemat, ska väl åka vid halv tre och möta upp honom utanför hans jobb! Så blir det när man har brist på saker att göra, då åker man någonstans och väntar.. Haha, orka!

Men det är okej, jag saknar ju min lilla baby när vi inte sovit tillsammans, usch, jag är så beroende av folk att det inte är sant. Hatar att vara ensam över allt annat!

Älskar dig Jocke, du och jag föralltid <3


Örhmm..

Har kommit hem hyfsat nyligen, för någon timma sen kanske! Va och träffade Jocke, myste lite och pratade om oss.. Kul att kunna tänka lite på framtiden osv faktiskt, att vi har varit tillsammans ett år, väldigt snart! Undrar hur vi ska fira det, annars så har jag inte gjort mycket mer idag.. Finns inte så mycket att göra i Vaxholm, det är bara vänta ut tiden tills man ska åka härifrån...Tråkigt..

Onsdag tror jag..

Segt med lov enligt mig, man har ingen koll på dagar alls.. Jag har gått i flera dagar nu och nästan kunnat svära på att det varit lördag, well well! Ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar, ska åka och träffa Jocke efter han slutat jobbet! Det blir mys, sen får vi se vad vi hittar på..

Hemma...

Sitter hemma på Rindö nu, får världens damp på denna tröga laptop! Vill ha min riktiga stationära dator, med min datamus och tagnentbort! I-landsproblem va.. Usch! Har pratat massa med Jocke nu, vi ska träffas imorgon och vara med varandra! Jättebra, känns kul... Blir lite gladare då om inte annat, han med förhoppningsvis, det är jobbigt att vara ifrån varandra om man bråkar! Men det brukar det finnas en lösning på!

Och den kommer säkert fram imorgon..Hoppas jag!

Elins place, again!

Sitter hos Elin igen, uppdaterar mera senare om jag får tid.. Allt är jävligt jobbigt nu..

Tummen ner,grr!

TIll bloggen idag, den har inte funkat som jag vill.. Sadface på det, snart ska jag åka och möta Jocke i Täääby, blir väl lagom kul som vanligt kan jag tänka mig, senare får vi se om vi drar till honom eller till mig! Något blir det nog iallafall, vad ska ni göra idag?

Musiiiik..

Sitter och kollar igenom lite gamla bloggar jag har, haha riktigt kul att läsa faktiskt, ska kopiera in lite någon gång! Men just nu lyssnar jag på musik, vad gör alla andra en natt som denna?


I dont want us to be the end of me...

This love is taking all of my energy...


A friendly kiss includes no toungue...


Us against the world..


Alla läsare?

Vilka är alla läsare egentligen? Vem är du som klickar dig in här? Och varför lämnar ni inga kommentarer för, jag tycker det är kul när ni gör det och ni får verkligen ställa frågor osv om ni vill, bara skoj! Blev dock förvånad att så många besökte idag, trots min jäävligt kassa uppdatering...

I miss you..

Jag saknar dig, jag hatar att erkänna det. Men jag vill fortfarande ha dig här hela tiden!


Fan va glad man blir..

Haha, man blir så glad när man har fina vänner, måste tacka Elin för att hon alltid finns där, hade nog inte klarat dom senaste dagarna utan dig, tack! Hoppas min mobil kommer från lagningen snart, håller på att gå menalt insane utan den.. Ska nog eventuellt se någon film snart, om ingen här på bloggen har ett bättre förslag eller några frågor jag ska svara på.. Men men, annars då?

Livet rullar på i övrigt, mår lite sisådär men det löser sig nog, i helgen ska jag åka upp på bröllop i Ramsele, ska vara brudnäbb, skitkul... Orkar fan inte egentligen, bröllop är bara till för att vifta det framför alla singlar så dom ska må dåligt över att man är ensamma..

Bloggen får som vanligt lida..

Men jag orkar inte, känner ingen lust och vill inte sitta och skriva massa deppiga inlägg.. Känns varken kul för mig eller er, ni vill väl inte läsa massa deppigt shit och jag vill absolut inte påminnas om det. Tänker på det enough som det är och jag försöker glömma. Försöker hitta något att tänka på som gör en glad, som tar bort smärtan i hjärtat..

Im trying..

Natti natti?

Ska nog pillra mig i sängen, blev en ganska jobbig kväll faktiskt.. Usch, inget känns bra just nu, känner mig så vilse...
Ska försöka sova snart och förhoppningsvis är allt bättre redan när jag vaknar...

Mjaaaa lördags kväll!

Vad kan man egentligen hitta på en lördag kväll? Känns rätt tråkigt att bara sitta hemma och inte göra något alls.
Är iallafall med min bror hans flickvän och calle. Vi sitter och inte gör någonting alls! Galet tråkigt men men vi hittar väl alltid på något en skön lördag kväll = ) Hoppas att solen sticker fram imorgon så man kan sola lite, sen ska jag väl förövrigt skaffa jobb och leva livet! Någon som har några bra tips på ett jobb? Gärna i STHLM :- )

Bonus bild från studenten! Ögongodis va? hi hi :-)


Bläää

Orkar inte blogga :/

Vaken igen

Har nu sovit, uscha! Vaknade av att det va världens storm och åska osv utanför, livrädd blir jag, hatar åska när jag är ensam, det är mysigt när man har sällskap, men läskigt annars! Snart ska jag åka till Rydbo och hämta lite saker hos Mona och Bernt, mammas kompisar! Dom är alltid så gulliga,sen ska jag träffa Jocke!

Relativt uttråkad...

Från att ha varit igång nästan hela dagen till att komma till ett tomt och tråkigt hus, ingen är här.. Eller alla är ute med lilla valpen som blivit så stor, lille gullskiten! Man blir kär i honom varje gång man ser honom.. Sen så är det ju min pojkvän som döpt hunden, så det är ju ett plus!

Fin kille döper fin hund, ser du jocke, vad snäll jag är... Eller läser du ens detta?
Om du gördet så ses vi imorgon,saknar dig redan <3

Sorry!

Har faktiskt inte haft tid till att blogga alls idag, har varit på stranden och sen pratat med Jocke osv, struligt, men det löser sig nog ska jag se.. Kärlek övervinner allt, imorgon ska vi träffas igen och det kommer bli bra! Det blir det alltid, känns trögt att sova ensam dock, sov ju med Elin natten till idag, men nu är jag helt ensam!

Imorgon på dagen ska jag åka till Elin, bada och sola.. Sen ska jag möta upp Jocke och vi får väl se vad vi hittar på.
Sen på kvällen är jag ledig från alla planer, men får se vad som händer. Trist att sitta hemma liksom...

Hos Elin..

Är hos elin just nu, vi har solat på stranden, riktigt nice! Dålig uppdatering nu, men ni får leva med det.. Man kan inte va vid datan när solen skiner right ;)?

Back again!

Är hemma igen nu, seg lång dag i värmen, kokhett som bara den ute! Men men, gick med Evve i stan och hon shoppade massa.. Jag har bränt mina cash så det blev inget nytt för mig, tråkigt!

Sticker nu..

Drar iväg, vet inte vart jag ska, vad jag ska göra osv, men jag orkar fan inte bry mig. Den man älskar tror på en äcklig brud som är ute efter att förstöra framför mig.. Som grädde på moset har han varit otrogen också, det känns tiptop, livet är verkligen great, eller hur? Vet inte vad man ska göra, jag önskar bara att han kunde lita på mig eftersom jag sagt hela sanningen och kan svära på ALLT att det är sant, mina föräldrars liv, min farfar's grav, you name it och jag kan svära på det!

Yeah, lagom kul.. Svek efter svek så jag orkar inte mera, jag sticker härifrån, mår redan tillräckligt dåligt och behöver inte detta.. Kul...

Sen är jag less på idioter som snor saker från bloggen, gosh.. Hitta egna texter, designer och egna låtideér, bara för att jag lägger ut det en dag innan betyder inte det att du måste kopiera vad jag publicerar...

Så jävla förbannad

Vemfan tror du att du är? Sitter och sprider rykten om saker du påstår att jag gjort? Va du i rummet den kvällen? Nej det va du så fan inte, du vet inte ett skit om vad jag gjort eller inte gjort.. Så att gå runt och säga att jag legat med någon är fan bara korkat, jag har pojkvän och jag är inte typen som är otrogen. Inte ens om jag skulle fått betalt.. Så du kan ju ta dina feta lögner, köra upp dom där solen inte lyser och dra åt helvete ditt stora miffo..


Tuff natt...

Usch, vilken lång natt det varit, verkligen.. Somnade säkert inte förrän fyra-fem någon gång, och är vaken nu.. Relativt seg men whatever, det är en ny dag I guess, ska snart se våra bästa år, åka och äta något och sen försöka prata med lite folk och se vad dom säger, måste veta sanningen faktiskt..

Jag älskade dig..

Jag gjorde verkligen det, med hela mitt hjärta, även om det va bråk ofta så va du den enda, den jag ville vakna med resten av livet, den jag ville ha barn och hus med... Jag älskade dig, mer än allt, jag offrade ALLT jag kunde för dig, mina vänner stack för att jag valde dig över dom, och du kunde göra såhär mot mig... Fattar inte att du kunde...

Vet du vad det sjukaste är? Att jag vill hata dig, jag försöker, jag tänker på er två, jag försöker få fram hatkänslor. Men jag älskar dig fortfarande, vill sluta med det... Vill bort, vill inte bli sårad mer...

Waste!

Ska inte skriva ut sånt här =) Tog bort det~


Fan...

Allt blir bara värre... FAN

RSS 2.0