Dålig stil...

Jag har inte uppdaterat, förlåt! Jag ska försöka bättra mig på den fronten och orka släpa med mig datan oftare... Nu är jag hemma hos J. Tänkte sova här inatt eftersom det är lättare att ta sig till skolan och det är mysigare att sova med någon än att sova ensam!

Kanske uppdaterar mer senare om jag finner tid till det! Ska gosas lite nu...

Ha en bra kväll!

(mobilbloggar) väntar på bussen ti

MMS

(mobilbloggar) väntar på bussen till vaxholm. Galet varmt ute idag!


Vaken?

Nu är jag "vaken", känner mig knappt levande, igår slutade med att jag åkte in till Friday's för att prata med J om allt strul och tjaffs, slutade med att jag åkte hem, ensam, och han va kvar med sin kompis och hans flickvän... Det tyckte jag sådär om, men jag hann inte ens komma innanför dörren innan han säger att dom ska dra hem och att han kommer hit!

Stor seger, jag fick min baby för kvällen iallafall! Haha, skämt o sido, men det blev filmmys hela natten och nu ligger älskling och sover sött! Jag har världens finaste kille och ingen ska få ta honom eller förstöra något...

Got it?

Time makes it harder


Pink - Who knew

Vet inte...

Vet inte vad som är in eller ut längre, ska tröstäta mina chips och dricka cola, like there's no tomorrow!

Saknar...



Jag saknar dig, och saknar den tiden då vi var tillsammans och lyckliga...
Men det är väl över nu, allt pga skitsaker, trodde inte du skulle va så snabb på att ge upp och gå vidare, trodde det va mer än så...

Memories <3 Barcelona





Bråk med mobilen!

Usch vad den ska dumma sig... Blir helt hysterisk på den.. Bläää! Ska ladda upp bilder snart, när telefon väljer att sammarbeta!

Chips och cola!

Grym frukost va?
Jag pallar inte!

MSN-kompisar!

Ibland är det bra att bara ha folk man prata med på msn, som Lety som jag träffade när jag spelade mycket spel förrut, hon är alltid söt och muntrar upp en när hon tror att man är ledsen!  Har träffat många underbara tjejer faktiskt! Bland annat min favorit Hiaaaamoo! Måste åka och hälsa på henne igen snart, känns som att det va en evighet sen..

Hon skickade nyss denna och jag måste säga att jag faktiskt log några gånger!



Back in the days..

När jag va lycklig, fan vad jag saknar den tiden...


White trash queen, American dream...



Papa Roach - Hollywood Whore

The cameras are gone
And nobody screams
She couldn't survive,
Her fifteen minutes of fame

Her friends are all gone
She's going insane
She'll never survive,
Without the money and fame

Jeg hører kun musik I mit iskolde hjerte...



Medina - Kun for mig


När man är ledsen ska man tänka på bra minnen, alla minnen med dig svider när jag tänker på det...

Hur kunde jag vara så dum?

Slutar alltid likadant, jag sitter och gråter tills jag somnar, fan också... Det finns inget som heter evig kärlek, och det finns absolut ingeting som heter föralltid eller "älska".. Det är bara påhittat skitsnack...
Jag går i ide tills jag dör, ha det bra bloggen!

Im a sucker for love, and I hate it...

Godmorgon!

Eller god och god, det kanske är att överdriva, varit en jobbig natt och en skitjobbig morgon, usch.. Solen skiner och jag vill bara gräva ner mig någonstans och aldrig bli hittad, snacka om positiv blogg right? Men det blir väl så när man älskar någon för mycket, funkar inte då verkar det som när känslorna inte är besvarade till hundra procent...

It hurt's kan jag ju iallafall säga er, big time.. Vet varken in eller ut längre och det känns verkligen inte okey någonstans! Peptalk någon? Nej, vet inte va jag ska göra som sagt...

"If you love something, set it free. If it comes back to you, it's yours."

Där ser man...

Jobbig kväll, hatar lögner och blir helt krossad varje gång, speciellt när det är någon man älskar som ljuger... Vet inte in eller ut längre, vill bara ligga och gråta.. Vad ska man göra, jag älskar honom så det gör ont.. Fan...



Önskar bara att du kände samma..

Mat mat mat!

Ska laga mat nu, blir pasta med bacon osv! Smaskigt va? Jag kan faktiskt laga mat, men är oftast bara för lat, men sånt skärper man väl till sig med genom åren hoppas jag!

Kan ju inte förlita mig på mamma sen när jag flyttar hemmifrån, måste lära mig!

Myskväll...

Blir nog att sitta hemma med en cola och någon godisbit, verkar inte hända något speciellt inte! Kanske borde laga något litet att äta och sen gå ner och köpa cola! Men orkar inte ställa mig, sitter riktigt skönt nu.

Måste säga att jag saknar Vaxholm nu när sommaren börjar komma, varma sommarkvällar med promenader och grillning! Usch, vad det känns trögt att bo här i sumpan nu, inget vatten i närheten, saknar solnedgångarna faktiskt, ni anar inte hur otroligt fint det va från färjan på kvällarna! Men jag ska visa er!

Denna bild tog jag faktiskt själv, med min mobilkamera en kväll påväg in till Vaxholm från Rindö, otroligt fint va?

Älska!






BEBIS!!!!



Bebis, precis efter jag fått lillskrutten!

Home again!

Är  hemma igen, blev bara en snabbvisit in till stan! Va mysigt att träffa Evve dock, va ett halvår sen tror jag, galet! Vi fikade iallafall som ni ser i inlägget under! Sen gick vi runt lite och sen åkte vi hem!
Men det är nice, nu sitter jag här och har ingeting att göra, så skriv lite kommentarer, underhåll mig! Gör min kväll underbar, snälla?

(mobilblogg). Mums! Blåbärspaj!

MMS

(mobilblogg). Mums! Blåbärspaj!


(mobilbloggar). Är på centralen me

MMS

(mobilbloggar). Är på centralen med evve, bara tre nummer kvar ungefär! Äntligen, ska snart äta något!


Ibland undrar man..

Ibland undrar man verkligen hur ni killar är funtade, jag menar, hur kan det vara kul och driva med sin flickvän om att man ska träffa massa andra tjejer? Jag tycker inte det är kul någonstans och tycker inte det är okey! Sen att dom blir sura när vi blir sura är ju ännu värre, vad tänker killar med? Eller har dom bara en mindre hjärna än oss tjejer?

Jag tycker iallafall inte att det är okey, och om du ska fortsätta va sån kan du lika väl dumpa mgi direkt, jag delar inte min pojkvän med andra och gillar inte sådana skämt... Got it? Hoppas du fattar vinken och tänker efter lite för fan!

Cascada!




Jag vet inte vad ni tänker på när ni hör dessa låtar, men jag tänker lite remix, Spanien, Texas (den lokala "klubben" hette så). Fan va grymt!

Did you say hello? Hahahaha, to say byeeeeeeee byyyeeee!

Mästerkocken!

Jag lagar mat, makaroner och köttbullar! Fan så grym man är, kalla mig mästerkocken säger jag bara! Även att jag lyssnar på Follow the leader samtidigt, haha! Spanien-minnen alltså! Left, right, left, right.. FOLLOW THE LEADER LEADER LEADER! -klappklapp- Hahahaha!

Svårare än vad man tror!

Har nyss trixat lite med "designen" på bloggen, det är fan inte okey! Slutade med att jag tog min gamla stilmal och gamla header bara det att jag tog bort en sak i headern! Men det får duga tills jag hittar någon som kan göra en ny och finare åt mig, Evve sviker ju eftersom hon inte har photoshop längre.. Får lösa det, men tills dess får ni nöja er med att det ser förjävligt ut, okay!?

Har man tur eller?

Skulle precis gå utanför dörren så får jag ett sms från min mentor att jag får komma nästa vecka istället, eftersom det är drygt att åka för att skriva på ett papper! Min mentor är världens bästa och jag tycker om henne mest av alla mentorer!

Tack Tina, du är bäst!

Men frågan nu är ju bara, vad ska man göra istället?

Dags att dra sig...

Nu ska jag börja släpa mina fötter mot Åkersberga! Kan säga att lusten ligger på ungefär noll, men jag MÅSTE verkligen så usch! Har laddat över lite ny musik till mobilen att lyssna på, så nu måste jag bara hitta mitt headset! Sen bär det av, kommer iofs ha med mig min bärbara med mobila bredbandet så tro inte att ni kommer undan!

Vi hörs på roslagsbanan, hihi!

Tre ord, Spanien, Lycka, Say!



John Mayer - Say

Denna låt spelades alltid i pauser och på rasterna, fan vad jag saknar!!!

Breathe slow!



Alesha Dixon - Breathe Slow


Ha ha ha!





Good time's - Sakna!



Kolla va blond jag va! Åh, vad jag saknar det, att kunna skylla på att man va blond om man sa något dumt! Men alla säger att jag ser mogen ut i mörkt hår, och nu är det nästan svart så att jag ska bli blond igen inom kort kan ju jag glömma helt! Ska försöka spara till mig långt hår och får väl blondera mig då! Sen Zimba i famnen och förlovningsringen på fingret, känns lite skumt att se.. Den sitter ju inte där längre och jag saknar den...

Men nu ska vi inte gå in på sånt! Jag älskar att kolla på bilder, så ska sitta och glo nu! Hittar jag något skoj laddar jag upp det åt er!

(mobilbloggar) frukost! Vad brukar

MMS

(mobilbloggar) frukost! Vad brukar ni äta?


Heyhey!

Okej, jag försov mig.. Big time.. Sanningen är att jag började för 40 minuter sen... Men men, är ju egntligen sjuk och ska bara skriva på ett papper, tror inte dom dödar mig om pappret skrivs på några timmar senare, right? Men vad händer idag då? Jag tror det blir en ganska seg kväll eftersom jag fortfarande inte är helt frisk, men man vet aldrig!

Nu ska iallafall jag göra lite frukost, rostade mackor med o'boy! Mums...

Sov gott folket!

Godnatt allihopa, jag hoppas dock för er som ska upp tidigt att ni redan sover sött i era små sängar! Imorgon ska jag till skolan och skriva på lite papper, men tar nog med mig datorn så ni slipper mig inte om det va det ni trodde!

Men sov gott så hörs vi imorgon, puss!

Jag är hopplös!

Nyss spenderat dom senaste tre minutrarna med att försöka fiska upp skeden från mitt O'boyglas, brukar inte vara något problem, men eftersom jag haft lösnaglar så klippte jag mina så långt ner det gick! Vilket jag ångrar idag, eftersom lösnaglarna gick av och då blev jag galen och slet loss dom resterande åtta! Inget vidare smart I know, men jag är inte så bright heller! Men iallafall, fick tillslut tag i skeden och kunde dricka upp o'boy'en! Vilken nödvändig information, right?

Jocke har gått och lagt sig därför är det lite smått tråkigt att sitta här och inte göra någoting alls, så jag täntke börja ta av mig linserna och kanske glo lite på TV tills jag inte orkar mer, låter som en bra ide? Eller är det någon snäll liten rackare som har föslag på en bra film? Lämna en kommentar...



Usch vad jag saknar! Finns inget bättre än fina naglar, brukar egentligen alltid ha fransk manikyr på mina egna naglar, men efter Spanien va dom så långa och slitna att jag inte orkade, klippte av dom och satte dessa!
Fina huh?

vill bara testa om mobilbloggninge

MMS

vill bara testa om mobilbloggningen funkar!


Okey, ni får faktiskt stå ut!

Med mina meningslösa inlägg, men ni vänjer er förr eller senare, trust me!
Hittade iallafall bilden på kissemissen så ska visa er, sen får vi se om det blir något mer idag eller om det kanske är sovadags för min del! Skulle behövas då datan typ snurrar i mina ögon! Hm...


Hippie - Voffsing!



Lilla Hippie! Haha, Hipparen, världens mysigaste vovve, seriöst.. Jag älskar honom! Knappt tio veckor gammal och helt fantastisk, jag kommer absolut hänga efter denna vovve, tänk hur stor han kommer bli sen? Fullvuxen schäfer!

Dont mess with me, mahaha!

Kissekissemiss!



Lilla kattungen är nästan stor! Letade efter en speciell bild där man ser hans färger ordentligt, han är verkligen wonderbar! Men får sno den bilden från min andra sida om ett tag, ska hitta bild på vovven med först! Har ändå inte bättre för mig denna sömnlösa natt så det kvittar väl! Eller hur?

Seg natt!

Antar att det bara är jag som ligger vaken vid den här tiden, jag har verkligen tråkigt men kan inte sova heller... För det första är Jocke inte här, vilket gör det svårt, sen har jag hosta som gör det ännu svårare! Så jag ligger och glor på lite bilder från Spanien typ, känns lite galet att vi kom hem för bara en och en halv vecka sen! Läskigt snabbt tiden går, känns som att det va igår vi landade på Skavsta! Men det är skönt att vara tillbaka, även fast jag varit sjuk och inte träffat folket, så har jag fått träffa min bror, min Jocke, bästa kompis och övrig familj. Så det är nice, dom viktigaste ju!

Även min brors lilla voffsing har jag fått mysa med! Lilla skrutthunden verkligen, och min lille kissekissemjau! Måste se till att få upp bilder så ni kan se vilka sockerbitar som gör ens liv lite ljusare! Djur muntrar upp en, det är faktiskt bevisat (enligt mig). Så det så, ska försöka fixa bilderna nu!

- Återkommer! -

Fastone...

Som ni säkert märkt är ni inne på en blogg *damdamdammm*, ni har kommit till Malin's blogg. Jag är då en tjej på arton, snart nitton år som nyss kommit hem från reseledarutbildning i Spanien, inom en vecka tar jag studenten och senare ska jag utbilda mig till Make-up artist, och nagelteknolog, förhoppningsvis.. Ni får väl följa bloggen och se hur det blir, och skiter det sig kan jag alltid åka iväg som reseledare, men jag har så många underbara vänner och en grymt underbar pojkvän så varför skulle jag vilja åka?

I love it here.. <3 Stockholm


This is me, den sista veckan i Spanien! Lite brun blev man iallafall!

RSS 2.0