Bort bort bort...

Orkante, kan inte alla bara backa tre steg tillbaka och låta mig vara? Låt mig tänka, andas och bara vara.. Jag ORKAR inte mera, vad är det som är så svårt, allt går åt helvete kan jag inte bara få vara? Vill inte vara med i denna skiten längre, den ständiga oron, ångesten, lögnerna, löfterna, känslorna, tårarna.. Allt suger, jag vill inte mer.

Det är lätt att fake'a ett leende, men det är svårt att väl öppna sig när det gått ett år, när man låtsas som att allt är tipp-topp, att ens liv är perfekt.. Allt rasar förr eller senare och nu börjar det falla och jag kan inte ta det..

Uttråkad...

Jag har tråkigt hörrni! Roa mig lite snälla =)?

Hemma..

Fötterna värker, aj!

Boooring...

Är soligt ute, men har ingen ork till att sova, känner mig helt matt och vill göra något kul. Inte sitta ute bara för att, men den planen att göra något gick ju åt skogen nyss, Nathalie slutar inte förräns halv fem, och jag är uttråkad NU. Morr på henne faktiskt! Hungrig som få är jag också, ska nog trycka i mina förbaskade linser och knalla ner till affären...

Yeeeah..

Kunde somna om, fan va nice.. Kollar våra bästa år just nu!

Inte okey någonstans..

Att vara uppe såhär tidigt när man är ledig, inte bra alls! Men vaknade när Jocke gick och har inte kunnat somna om helt enkelt... Ljust, varm.. Sen är jag hungrig.. Yeah, synd om mig... Ger det one more try, hörs om 30min om jag inte somar!

Sov sött, I will..

Nu kommer hjärtat snart hem, så ska krypa ner i sängen och vänta! Sov gott alla söta läsare (och alla andra out there) så hörs vi imorgon när jag vaknat!

Puss

O M G . . .

Dör av skratt, fattar inte hur dumma vissa människor är, men vafan.. Utan sådant folk hade livet varit lite småtråkigt faktiskt, vem ska då få en att rulla på golvet av garv? Inte vet jag, men jag tackar gud för dom. Men men, snart kommer Jocke hem från att ha hämtat sina föräldrar och då ska vi prata igenom lite saker och sen sova...

Kommer bli bra, I just know it.. Hör man ihop stannar man ihop, och det är precis vad vi ska göra, för ingen av oss vill släppa det vi har, eftersom han älskar mig och jag älskar honom! Det är sjukt, men det blir bra!

Tillbaka till ämnet, innan jag går och sover ska jag ge er en tankeställare att fundera på....

... Varför ska vi ut och leta efter liv i rymden när det finns tillräckligt med UFO'n här på jorden?

Think about it ;)

Hah! Fulaste låten...


Cidinho & Doca - Rap Das Armas

Ayo Technology


Tråkigt..

Går inget bra på TV, usch! Har redan sett allt som gick, vad ska man göra istället?

Back again!

Har varit i Sundbyberg och ätit med min mor, det va mys! Nu är jag hos Jocke igen och gör inget speciellt alls, funderar på att kolla tv eller något.. Men får se..

Mot sängen!

Ska vila lite, mår verkligen inte bra.. Det kom från ingenstans.. bläää

Dags att dra snart!

Ska snart till bussen mot Täby, den går dock inte förräns hel, men har inget att göra nu! Vågar inte starta upp Sims igen för då fastnar jag bara där.. Uscha, i-landsproblem! Nej men skämt åsido, mår riktigt illa faktiskt, nästan så jag struntar i Täby om jag ska vara ärlig, orkar verkligen inte åka om man mår dåligt, det är så jäävla segt!


Seg morgon...

Vaknade runt halv elva, kollade på våra bästa år! Satt ute lite och nu sitter jag här och spelar The sims 3.. Inte det bästa man kan göra men jag väntar ut tiden tills jag ska åka till Täby och lämna in min mobil på lagning!

Hah, skoj!

Hemma nu, kul att så många besökte bloggen idag, ni får komma tillbaka imorgon så ska jag uppdatera mer! Blev massa strul med min familj idag så har faktiskt inte orkat blogga.. Får förklara mer imorgon...

Vaknat..

Har vaknat upp nu, lagom seg!

Men hörrni!

Jag måste faktiskt svära och säga att jag är fan så JÄVLA trött i benen och fötterna så jag ska sova nu! Ta hand om er så hörs vi imorgon bitti!

Pussar!

Fan va surt..

Har mobilbloggat flera gånger under dagen men inget verkar komma fram, kul.. Verkligen! Gah blir galen, slutade iallafall med att vi åkte till Gröna Lund och softade lite, åkte lite saker och hade det nice i solen! Såg även en bloggare där ;) Men jag är ju för blyg för att gå fram, min pojkvän tyckte jag skulle skriva min bloggadress på en nalle jag vunnit och ge honom, men det hade ju varit pinsamt så det skriker om det! Så nu sitter jag här med grodorna jag vann!

Wiiiie...

Hey alla sötnosar!

Nu har jag vaknat till liv, vet itne vad jag ska htita på för att fördriva denna dag, men det löser sig nog ska ni se, grönan är nog inte helt uteslutet och det skulle ju vara kul att åka dit trots allt, men känner inte för det. Åker hellre imorgon eller nästa helg så slipper man massa problem...

Ska sola lite nu, hörs!

Natti..

Nu ska jag gå och sova hade jag tänkt, orkar inte sitta uppe hela natten, då sover man hela dagen imorgon med.. Jocke ska tydligen sitta och spela något fotbolls spel, så jag får sova ensam!


Godnatt, puss!

Heyhey!

Har kollat filmen klart nu, den va faktiskt helt okej.. Har sett bättre i mina dagar men, Heath ledger va med (stavning?), och han är ju grym.. RIP! Nu vet jag inte vad vi ska hitta på, jag är inte särskillt trött för att va ärlig, men kan ju inte sova bort hela dagen imorgon så borde kanske krypa till sängs inom kort!?

Skriv gärna en kommentar, har tråkigt och vill läsa lite nya bloggar!

Bikini, mjau ;)

Wonderland - Sunset Bikini Set  Wonderland - Waterfall Bikini Set  Alprausch - Ursi Bikini  Salinas - Frutilly & Hearts Set 

Kan fortfarande inte bestämma mig, ni får välja åt mig, okey?!

Give it to me, give it to me!

Rare Fashion - Una Tube Dress  Rare Fashion - Beautiful Dress  Rare Fashion - Sequin Cup Dress  Rare Fashion - Sweet Dress

Ren lycka!




Fett härlig bild jag hittade, haha man ser verkligen lyckan!

Student, woho!

 

Sitter och drömmer mig bort, hah, efter några glas skumpa!
La nyss märke till vilka blåa ögon jag har! Nu fattar jag vad Gardell menade när hon sa det, haha!

Two hands 23:15

Den filmen ska vi se har vi bestämt, på tv4 film! Mysigt att ligga i sängen och kolla film med sin pojkvän, eller hur?
Nu ska jag ut och njuta av det fina kvällsvädret, ha det bra så kommer jag tillbaka inom kort, puss!

Alltid kul!

Superkul med alla mini-kissie'sar osv! Det är era bloggar man skrattar åt när man har tråkigt, tack för att ni förgyller min dag! <3

Seg kväll...

Man blir så seg av att vara ute och springa hela dagarna, men nu sitter jag parkerad här med cola och tänkte pillra mig ner för trappan och hämta chips snart!  Väntar även på Cornelia som ska rädda min blogg och göra den lite fin, plocka upp den från marken och damma av den litegrann om man säger så !

Skumt..

Skrev ett helt inlägg om vad jag gjort idag, men det verkade inte komma fram tydligen.. Orkar inte skriva om det men har solat, packat ihop lägenheten och shoppat lite!
I helgen flyttas det tillbaka till Vaxholm, kul men samtidigt tråkigt som fan..

Jag hatälskar Vaxholm, det är mysigt, men långt bort som fan från allt annat!

Öhh?

Har skrivit inlägg och dom kommer inte fram.. Varför?

Nyduschad, och supertrött!

Nu ska vi sova, snart är det helg också, iofs har jag sommarlov så jag har det inte så stressigt överhuvudtaget! Så det är nice, men som sagt!

Godnatt så hörs vi imorgon, pusshey!

Mitt tips för att slippa gult hår!




1:
Revlon's "färgbomb", dock är det inte för blont hår på bilden, men det funkar skitbra, finns även för brunt hår osv! När jag gjorde mitt till den färgen det är nu tyckte jag att det blev rött, satt med färgbomben i cirka tre timmar och det blev skitbra!

2: Matrix So silver.. Mitt favoritshampoo när jag va blond, hade det i cirka 5 minuter varje gång så va det skitbra, man ska dock va försiktig, haha! Kan bli lite lila skiftningar, det fick jag!

Jag är ingen frisör men jag vet vad jag själv har testat och vad jag tycker fungerar!

Jag har faktiskt också...

Varit blond, här är det precis nyblekt, och efter tre veckor med massa silvershampo blev det precis som jag ville ha det!

Minfey67.jpg Minfey image by antica-photobucket

100 baby!

Såg nyss att jag hade hundra läsare idag, inte lika bra som dom dagarna då det är 200 men vafan! Tummen upp för hundra, hellre det än tio va? Ska ta en dusch och sen tillbaka till sängen, vi har ätit Pizza och pratat lite om helgen osv.. Blir ingen grönan för oss tror jag, vill inte dit längre... Inte på Lördag iallafall, vi får väl se!

Filmmys i sängen!

Nu ska vi lägga oss och kolla film eller tv, får se om det går något bra.. Vet inte om det blir någon mer uppdatering idag, men vi får väl se...

Blir det inte det så önskar jag alla en godnatt och vi hörs imorgon, puss på er!



Peeeeaaaaaceee!

Herregud...

Vissa "blondiner" blir rätt förbannade när man kallar dom dumma och undrar varför folk tror att blondiner är mer korkade än andra, så jag tänkte ge er en stor anledning till det, nämnligen att vissa små blondisar får alla att verka korkade, som bloggaren "Dessie". Jag menar snälla? Jag hoppas till gud att bruden driver...

"

Åka på bussen, Gratis. Om ni inte har busskort, och ändå vill åka med bussen så funkar det alltid om man är blondin och ler lite, jag menar.. Jag kommer ju ihåg själv när man var brunette och aldrig fick gå på bussen..

Man har roligare. När man är blondin har man faktiskt roligare, man vågar släppa loss mer för det är liksom en blondins personlighet att vara lite mer utstickande, And i like it!

Man får mer uppmärksamhet på stan, och mer killar. Ja, det är faktiskt sant. Alla killar kollar på en vart man än går, och folk ser & kollar även fast man kanske ser förjävlig ut den dagen, och det är för att blondiner fångar uppmärksamheten, det är så mycvket snyggare att vara blondin liksom..

Man känner sig snyggare. I blond hårfärg, liksom det är få som passar i blondt, men man är så jävla snygg i blondt. Vissa av mina kompisar eller bekanta, som verkligen inte har ett snyggt utseende, när dem är mörkhåriga så ser man verkligen att dem inte är snygga.. Men när dem väl färgar blondt, så får dem blickar överallt. Jag menar, blond ska man vara!

Håller ni med mig? Blondiner är snyggast, thats it. Fråga killarna!"

Okej, så du menar att, t.ex jag som färgat håret brunt, inte kan åka buss gratis? Inte kan få uppmärksamhet osv? Snälla lilla flicka, väx upp, det sitter inte i hårfärgen, och dom som tror det, det är DOM som ger blondiner dåligt rykte! Ingen annan...


Skicka vidare!

Hatälskar den filmen verkligen, den är så fin och bra.. Men hemsk i slutet, grinar lika mycket varje gång! Usch!

Hemma igen!

Har handlat massa nu, pheuw!

Upp och hoppa!

Har vaknat nu, känns lite drygt att sova så länge när vädret är så pass bra! Hursom, igår efter jag sagt godnatt gjorde jag och Jocke pommes och lövbiff eftersom vi va lite hungriga, kollade på miami ink och kröp i säng runt tre halv fyra. meningsfullt huh?

Men det va mys, hans föräldrar kommer ju hem på Måndag så vi måste ju passa på, eller hur?
Helgen är fortfarande ganska oklar, kanske blir grönan med Jocke, Robin, Sofie och pappa.. Dom frågade oss när vi va där förra helgen om vi va intresserade att åka, så vi får se om det blir nu i helgen eller om det blir efter Pappa och Magda kommer hem från blekinge!

Godnatt!



Nu ska vi sova, godnatt! Uppdaterar lite mer imorgon, om det inte är superfint väder, då får ni tyvärr hållas tills på kvällen!

Why you so obsessed with me?


Vem har med sig kameran när man solar?

;) Ja, vem har det? Hahha

Vanilla Coke!



Älska? Jag tycker vaniljcola är supergott!
Fem av fem toasters!

Bio!?

Jag funderar på att gå på bio i helgen, någon som har förslag på något att se, som inte får en att somna?


Saknar!



Saknar att äta glass med min kisse, tur att han har det bra hos den nya ägaren då!

Självklart ska jag blogga!

Men nu är det sommar, det är sol och varmt! Vem sitter vid datorn då? Uppdateringar kommer senare!

Måndag..

Skumt att det är måndag idag, när man har sommarlov märks det knappt vilken dag det är! Alla man känner har iofs jobb, så veckorna är mycket segare!

Bara jag som inte har sommarjobb?


Dålig bloggdag!

Igår hade jag inte så mycket tid och bloggen fick lida, sen inatt körde vi Jockes föräldrar till Arlanda klockan fyra så vi har sovit länge idag men nu är jag på spåret igen! Ska försöka ta igen det jag missade igår, titta in senare!

Back again!

Nu är jag hemma igen, eller hemma... Hos Jocke är jag! Vi ska sitta uppe till fyra och köra hans föräldrar till Arlanda, jippie!

Ciaoo!

Nu åker Jocke och jag till pappsen i Västerhaninge!

Hörs senare, puss

BARCA BARCA BARCA!!!




La Sagrada Familia!




Ny dag, en solig sådan!

Godmorgon, nu sitter jag här igen! Solen skiner och idag blir det Västerhaninge och äta med pappa!
Imorgon ska tydligen några komma och hämta Zimba berättade mamma för mig igår, min älskade lilla kisse! Blir sur att jag får veta det två dagar innan och att hon inte kolla med mig först, ändå jag som har KÖPT katten, då borde jag har ett finger med i spelet när HON ska GE bort Zimba...


Älskade vän, kommrer alltid älska dig mer än mest <3

Sov gott..




God natt, sov gott och hoppas vi hörs imorgon <3

Sovdags!

Godnatt allihopa, jag kryper snart till sängs för att sova infor morgondagen!

Eftersom det inte blev att vi åkte till min pappa idag, blir det imorgon!
Det blir lasagne till middag! Mumsigt värre!

Oprah Winfrey!



Fyfan va sjukt, 276 bilar, jäävlar!!!

Skärgården..



Vaxholm <3

<3


Photoshop - Min nya kompis!

Eller inte, har bråkat med det fram och tillbaka i timmar nu, och resultatet blev inte så himla bra ändå, sen har jag försökt fixat koder också, vilket inte heller är det lättaste.. Jag säger då det, allt va bättre när Evve gjorde det åt mig, då jag bara satt och kollade på medans bloggen blev superbra och fin!

Men fick iallafall en tillfällig header, bättre än inget!?

Pizza!

Yummy!

Ny bikini...

Wonderland - Waterfall Bikini Set  Wonderland - Sunset Bikini Set  Wonderland - Sunset Bikini Bottom  Salinas - Kitty Set  Salinas - California Set  Ed Hardy - Love Kills Slowly Bikini 

Funderar på att klicka hem en ny bikini eller två, GRYMT snygga dom ovanför! Önskar jag hade alla sex men jag måste välja en favorit, vilken tycker ni?


Från Nelly.com

Lördag

Godmorgon, nu har jag vaknat till liv från gårkvällen som avslutades med mys framför en riktigt skum film och sen somnade vi väl runt halv tre..

Idag står det på planeringen att åka och hälsa på min pappa i Västerhaninge, ska äta middag och va där ett tag, prata osv.. Vi träffas ju knappt längre så nu får vi ta tag i det och börja träffas mera tycker jag! Jag saknar ju min pappa såklart!

Godnatt vänner!

Nu ska vi dra oss till sängen, eventuellt mysa framför en film kanske! Ska bli underbart att bara ligga ner och ta det lugnt, härliga tider! Har spelat kubb och så vidare idag, vi förlorade dock..
Värdelöst, ut och träna imorgon!

Godnatt nu, hörs imorgon!

Vill ha...

Rare Fashion - Sweet Dress  French Connection - Twist And Swirl Dress 

Födelsedagspresent, julklapp, random gåva?

Snälla ge mig!

Internetshopping..

6ixty 8ight - Lace Cotton Rib Set  6ixty 8ight - Camilla Set  Armani - Tulipano Set  6ixty 8ight - Dot Print Lace Bra

Vad tycker ni? Jag gillar allihopa, hjälp mig välja, snälla?

Från Nelly.com

Jag vet, tjat tjat!

Men om någon kan bloggdesigner, hör gärna av er! Just nu är det lite struligt eftersom kommentarer av någon anledning inte kommer fram, har tillochmed försökt skriva en själv och det gick inte? Den kommer inte fram till mig, skumt.. Kanske är blogg.se som strular upp sig, såg idag att jag fick några igår iallafall, bara sådär 10 timmar försent! Haha!

Men kan du bloggdesign så hör av dig!

Fredag, fortfarande inga chips?

Hur kunde jag glömma att köpa chips? Hur kunde jag göra det igen, ursäkta språket, men vadfan tänkte jag med där? Whatever, får försöka en tredje gång imorgon då, inte svårare än så! Men men, kan säga att jag känner mig lite smått seg och det ska bli skönt att inte vakna superbakis imorgon och att en del dag går bort till att må illa!

If I could turn back time...!

Hade jag gått tillbaka till den 5 Juni! Saknar, lycka! Good times...!






Avklarat!

Sådära, nu va midsommar nästan "slut", jag står över att supa mig redlös och må skit imorgon, nej tack! Har inget behov av det, jag kan ha precis lika kul nykter som jag kan full, det fick jag även bevisat i Spanien! Alkohol hjälper tillfälligt, men dagen efter är det bara skit igen ändå!

Därför kör jag nyktert idag och har enbart tagit en drink, känner mig stolt!

Bo på månen? Njaa!



Det låter ju bra, förstå hur många nya bostäder och arbeten det kommer blir, haha!
Jag skulle absolut inte flytta till månen dock!

Skulle du?

Paus..

Har nyss ätit, ute faktiskt! Solen hålle i sig trots lite småregn ibland! Hoppas det kan hålla sig i någon timma till kanske...
Har ni fint väder?

Tillbaka igen!

Nu är jag tillbaka hos Jocke igen, vi ska nog snart äta och sen får vi väl se vart vägen för oss!

Glad midsommar allihopa!

Nej nu orkar jag inte vänta!

Har varit väldigt tålamodig (haha, vilket bra ord..) och nu vill jag inte mera! Måste verkligen börja dra mig hem om jag ska hinna tillbaka! Som tur är har jag den perfekta lösningen som alltid funkar, man kryper ner i sängen och är supergosig så vaknar pojk-/flickvännen till liv på nolltid, trust me.. Är riktigt godissugen med men man borde inte äta godis på morgonen...

Fast, hur ofta är det midsommar? Nej tänkte väl det, godis it is! Det är tur att jag inte går upp i vikt, man vill ju inte lägga på sig hur mycket som helst, bara för att man har pojkvän behöver man ju inte säcka ihop totalt?
Right, haha?


Gårdagen...

Från att ligga på runt, allt från 10-50 läsare om dagen, TOGSTEG det igår och kom upp i nästan hela 150 UNIKA besökare, fan va roligt... Ser även att många av er kommit tillbaka redan nu! Skojjigt, ska försöka uppdatera vääldigt ofta så ni stannar kvar!


Upp och hoppa!

Godmorgon på er, klockan är bara halv tio och här sitter jag, vaken och ska snart åka hem! Ska vänta på att Jocke vaknar bara eftersom han ska köra mig, så gulligt! Så tänkte att jag kan uppdatera här lite innan jag går och hoppar på honom!

Ska iallafall som sagt hem, byta om, duscha och gosa lite med min katt eftersom han varit ensam sen igår och han saknar sällskap! Sen bär det av hit igen, som vanligt, känns som att jag bor här nu men vafan... Om en vecka flyttar jag tillbaka till Vaxholm, får väl se hur det blir... Roligt att Robin har vovven nu iallafall, då har jag något att göra på dagarna!


FULLT ÖS ARBETSLÖS!

Godnatt...

Nu ska jag sova, orkar inte ens sitta upp längre! Dags att krypa ner i en varm säng, myspys!
Vi hörs imorgon allihopa, sov så gott!

Allting har sin tid...

Sova kan man göra när man är död, eller hur?
Imorgon när jag vaknar är det hem till Sundbyberg som gäller och sen tillbaka hit till Åkersberga för midsommarfirande med pojkvännen! Mysigt eller? Nu ska jag snart sova, ska bara läsa lite bloggar och dricka upp min cola!

Va kul!

Att hela 140 personer klickat sig in i min lilla blogg idag! Hoppas alla kommer tillbaka imorgon! Eller på Lördag och att alla njuter av midsommar riktigt rejält! Jag börjar faktiskt bli lite smått trött och funderar på att kanske sova inom en timma eller något, vi får väl se!

Det är nu man önskar att man hade lilldatan här så man kunde ligga i sängen samtidigt och blogga! Härliga tider det, men får leva med att ha en stationär helt enkelt! Ska köpa mig en egen laptop med mobilt bredband när jag skaffar ett jobb sen!

TaDaaaH!

Någon som vill göra bloggdesign?

Inga chips!

Tråkigt att mina chips jag ville ha inte fanns, men sånt är livet... Blev lite godis och cola istället, kanske går någon bra film senare inatt som går att se... Försöker just nu hitta en som kan hjälpa mig designa min blogg, det går inte såå himla bra ska ni veta men jag ger mig inte! Ska gå genom eld och vatten, men bloggen ska bli skitsnygg innan helgen är slut!

Och ivääg!

Nu ska vi åka och köpa godis och chips! Men mer uppdateringar kommer såklart när jag kommer hem, för då blir det en datakväll som gäller, ingen ide att göra något dagen innan midsommar ändå, plus att vädret fortfarande suger brutalt mycket!

Trist väder...

Det regnar ute, fan va dött.. När Jocke är ledig så suger vädret så man måste sitta inne ändå... Tur att han är ledig nästa vecka! Då kan man mysa ute, anyway, finns inte så mycket att göra ändå, sitter mest och glor runt på random bloggar och är sugen på chips!

Måste åka och köpa sedan!

Takida


Nananana heeeey, goodbyee!


Kelly Clarkson

 
Walk Away

 
Gone

 
Behind these hazel eyes

 
Never again

 
My life would suck without you

Let's have som fun this beat is sick!


Hjälp!?

Av någon anledning kan jag inte lgäga ut youtube-klipp från Jockes datorer, någon som vet vad det kan bero på? Hjälp isåfall snälla för jag blir galen!

Jag klarade det, woho!


Visste ni att...

Att jag faktiskt brukade vara superblond?


Memories never die!

Saknar nästan Spanien galet mycket just nu, när saker går dåligt längtar jag att kunna fly verkligheten till guideskolan, där alla är underbart snälla och sociala och aldrig skulle såra dig... Saknar hur dom va, speciellt Lördagen två veckor in, den västa dagen jag hade under mina fyra veckor..Tjejerna samlade ihop sig och ordnade en grymt mysig tjejkväll, alla va jättesnälla och stöttade mig verkligen, då kände jag till TUSEN procent att det va riktigt underbara människor där!

Jag saknar alla: Hej och välkomna till Spanien, en euro motsvarar cirka 11 svenska kronor!
Eller alla: HALLÅ HALLÅ? Hör du mig? HJÄÄÄÄLP!

Hahha, fan så underbart att tänka tillbaka och känna dom känslorna jag hade då, men nu kan jag inte känna att det är två veckor kvar innan jag måste tillbaka till verkligheten, den börjar redan imorgon, och imorgon är dagen med stort D, det är då jag får veta, jag är nervös, I really am!


Broooshaan, Jag och Emma! Haha, jag saknar broshan, hahaha, "du påminner om en kille från vår klass, han är typ gay". Hahah sköna ni är tjejer, så ska man inte säga till killar! Stackars broooshan! Sen skjuter man inte på tjejer med soft airgun.. INTE OKEJ!?

Spanien, uppladdat!

Valde att ta bort vissa inlägg, som va lite arga, ledsna osv.. Det va ingen lek att vara där nere ska ni veta, en månad borta från familj, vänner framförallt pojkvän.. Det va tufft, verkligen tufft... Det tog faktiskt slut mellan mig och Jocke under dom där fyra veckorna, och jag trodde faktiskt att det var för gott, att jag aldrig mer skulle få träffa honom, eller vara i hans armar igen, och det va jobbigt.. Det va en tuff vecka innan jag ens ville prata med någon om det, innan jag vågade smälta in att shit, detta kan vara slutet...

Det sved varje gång han skickade ett sms, varje gång han ringde eller när jag såg hans namn på msn, men försökte vara stark, och det funkade.. Ibland, inte när folk ringde och säger att dom nyss såg honom med nån tjej, då högg det till, och det fortsatte svida i timmar, men jag överlevde, jag klarade utbildningen trots att jag var sjuk i 2 veckor, killen jag älskar gjorde slut och jag tog mig igenom det...

Jag tror INGEN kan förstå hur det känns att få allt kastat på en samtidigt, att ha sån press på sig som vi hade, att gå i skolan från tidigt på morgonen till ibland morgonen dagen efter... Men jag gjorde det, jag klarade av den tuffaste månaden i mitt liv, jag hade lust att packa att åka hem, jag va på väg.. Hade kollat upp flyg och hela köret, men jag stannade och jag KLARADE det!

Meningen med detta ska då säga er att ni kan klara allt, när saker känns skit, fuck it! Bit ihop och försök, jag kan säga att det kändes så jävla bra att höra sin familj och vänner berätta hur stolta dom va att jag klarade det trots allt som hände!

20090518 01:46

Jag har faktiskt gått hem, medans alla är ute och firar, men jag orkade inte så länge till och med tanke på att vi ska va redo 06:45 imorgon så känns det som att det är värt att sova till halv sex iallafall, mys! Så är heeelt ensam på hotellet just nu verkar det som eftersom verkligen ALLA är på Texas!

Men jag vill inte sitta och må dåligt på planet, när vi landar 13:15 kommer jag va den gladaste människar i världen att vara hemma i Sverige igen, men samtidigt kommer jag verkligen sakna alla här nere! Jag har lärt mig så mycket om mig själv och andra!


Har tagit massa bilder och filmer som jag måste visa Tina sen, det är verkligen underbart!


20090516 18:11

Usch, gick inte bra känner jag på mig.. Men vi får se lite senare ikväll, känns skönt att vi ska hem snart faktiskt, börjar sakna alla. Men fortfarande känns det overkligt att återgå till vardagen.. Nåväl, idag har vi som sagt gjort examen, mellan 13-15 sen har jag och min nya KOMPIZ Linnea gått på stan och drömt om söta killar, nej skämt åsido! Men det va mys, vi träffade några kära vänner från skolan vi pratade lite med och sen började vi gå uppåt, så nu sitter jag här!

Jag köpte även två klockor och ett armband! Två likadana i olika färger.. Hmm, nödvändigt? Samt massa småskit. Kanske inte mycket men det får duga, idag ska jag och Emma börja packa hade vi tänkt, eftersom vi går i skolan hela dagen imorgon och vi ska ut och äta och fira imorgon! Och vi orkar inte upp tidigt på Måndag och packa.. Så det blir skitbra, imorgon är det iaf något grupparbete? Eller arbete vet jag inte, något ska vi nog göra, och jag hamnade med den söta danska killen, ahah woho!

Usch vad jag kommer sakna allt, men jag ser det så att - Livet är inte dagarna som gått, utan dom man minns! Och jag kommer minnas mina dagar här, för det har varit UNDERBART, lycka på hög nivå dom senaste två veckorna!

20090515 16:06

Fick en 3;a på skriftliga examen, det va väl sådär, men fick en 4;a i sälj och service vilket inte satt helt fel, just nu pluggar jag till våran sista examen som är klockan 11 imorgon, är skönt att vi är lediga annars, man får liksom lite tid att tänka och känna efter, är man hungrig kan man äta, är man trött får man sova..

Men man ska inte klaga, det är sjukt kul, verkligen! Hoppas det går bra imorgon, jag har då Bangkok jag ska guida folk runt i...

Får uppdatera mer sen..

20090514 23:16

Sådär, nu har jag gjort mig klar inför en kväll/natt av massa plugg. Har skrivit min examen 2 och resultatet kommer upp runt ett eller två inatt, så ska vara vaken tills dess! Börjar 11 imorgon med våran sälj och service uppgift, det kommer gå fantastisk! (haha, danskar får en att fastna på det ordet).

Ska bli skitkul, går bara 30minuter imorgon, och bara två timmar på Lördag, så lite solning kanske det blir minsann!
OM det skulle sluta regna det vill säga...

Om internet funkar inatt så kommer jag skriva vad jag fick så att Tina blir uppdaterad om hur det går för oss!

20090514 20:07

Gaah, Torsdag! Hem på Måndag, vad skönt... Just nu pluggar vi till vår examen 2 som är nu klockan 20:30... Sen är det ett möte med min sälj & service grupp 21.45... Imorgon går vi enbart fråån 11.00-11.30, så skönt! På Lördag är det bara från 13.00-15.00... Så himla skönt, men kommer sakna alla här när det är dags att åka hem, haft dom bästa dagarna i mitt liv känns det som, speciellt dom tre senaste, och det tackar jag min klass för, ni är så härliga och jag är glad att jag åkte med!

Sen måste jag hälsa till min farmor och min söta släkt i Blekinge som lyckats hitta hit :D! Jag kommer ner och hälsar på i sommar...

Nej, usch.. Blir helt nere av att tänka på att vi ska hem snart, ni anar inte hur fina människor det finns här och det kommer va katastrof att lämna dom och alla härliga skratt, men vet ni? Jag har lärt mig sååå mycket om mig själv, och träffat underbara människor jag hoppas hålla kontakten med... Jag behöver inte pojkvän heller har jag lärt mig, för jag e sååå jävla grym och dom senaste dagarna har varit dom absolut bästa på hela utbildningen...


Men det ska bli skönt att komma hem, saknar min familj...


EMILIE.
Vårat internet suger helvete :( Funkar typ 30min om dagen!!!!!! Jag kan inte använda telefonen heller, hihi lite hög räkning det börjar bli :(!!! Ringer dig måndag 14.00 när jag landat! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH

älskar er alla, puss <3

20090512 02:11

Vi har det grymt roligt, lärarna, elverna, allt är på topp! Vi har även börjat förstå danska, dom säger fantastisk väldigt ofta också..

Har pluggat lite på min utflykt men dags att sova nu, är megatrött och ska sova ca 5½ timme innan vi börjar klockan 09.00

Vi som börjar 09.00 har rast från 10.30 till 12.30 sen siesta från 13-15, så det blir nog en lagom dag imorgon! Vi ska hem om 6 dagar och det känns lite sådär, ska bli skönt att komma hem.. Men jag trivs nu, jag vill nästan stanna :(!

20090507 14:03

Usch, har så ont överallt, vi var lediga igår och använde den dagen till att sola och slappa, det va superkönt men efter ca 5 timmar i solen kom jag på att man kanske borde smörjt in sig en smula? Lite klantigt men men, det svider och kliar men får hoppas att det går ner lite snart, så man blir brun istället, hehe!

Annars hade det inte hänt så mycket nytt faktiskt, mår bättre och är inte så sjuk, men nu är resten av klassen sjuka istället, men men! Har lektion igen vid 15.00 så ska försöka ta det lite lugnt och samla lite energi, går till 22.00 ikväll ungefär, kanske lite längre, men det funkar... Hoppas det är fint väder hemma för er..

För här är det nog runt 30 skulle jag gissa på. heheheh!

20090503 23:36

Har haft en grym dag, allt har gått min väg och jag TROR min examen gick asbra! Är skitstolt över mig själv och jag ska fira med en snickers och cola...

Det vänder nu, det blir bättre =)


20090503 00:56

Usch, blev en ganska dålig dag idag, efter det med Jocke, men men, det är väl som det är, om han säger att han inte älskar mig så är det så, tyvärr..
Trodde inte det skulle komma bang boom, men man kan inte hjälpa sina känslor..
Varit skitledsen över det men insåg att folk här verkligen brydde sig när jag va ledsen och bjöd till med tjejkväll och massa mys, verkligen en fantastisk kväll nästan..

Dagen jag trodde skulle vara den värsta i mitt liv, visade sig vara en bra dock.. Folk bryr sig och jag är gladare, men nu är jag ensam och då känns det lite värre faktiskt om jag ska vara ärlig, men men!

Imorgon är verkligen en ny dag och då ska jag le.. Försöka om inte annat.. Examen imorgon med, första hjälpen.. Jag ska fokusera allt på det, fan va grym jag kommer va!


It will all get better in time...

20090502 14:57

Fick sluta nu eftersom jag varit sjuk och inte känner mig frisk nog för aktiviter på stranden, i solen och 30 grader.. Nej uscha, blev helt snurrig bara av att gå till rummet, hemskt.. Så jag fick gå hem och ta det lugnt, tacka gud för det, sitter uppe och pluggar om nätterna, på kvällarna har vi möten med våra grupper och usch.. Våran fritid existerar inte ens här i Spanien... Vi slutar klockan 22 ungefär och efter det är det möten, plugg osv!

Skolan hemma kommer kännas som semester efter detta...

20090502 00:31

Har ingen koll på dagar, nästan lite läskigt... Igår va det iallafall Valborg, (förrgår) men tror det är Lördag nu faktiskt... Känns som att tiden går lite snabbare när man går på lektionerna... ÄR fortfarande inte riktigt frisk, men gör det bästa av situationen och biter ihop, jobbigt ibland, ibland lite bättre...

Just nu läser vi väldigt mycket första hjälpen vilket är skitkul, jag älskar det. Man lär sig så bra saker och det är något man alltid har användning för, resten av livet! Jag hade faktiskt tänkt att sova nu, men jag får väl berätta mer imorgon när jag är lite klarare i huvudet...

Puss, /Malin

Jocke <3

20090428 20:37

ÄR fortfarande sjuk, känner ingen större förbättring så, dom vill masa på mig en till läkare, ja jättekul, ta hit en som är lika värdelös så man måste betala 50 euro till... Nej tack, då tar jag hellre risken att fortsätta vara sjuk, har fått alla piller som går och en spruta huggen i rumpan på mig.. Känns som att jag fick nog där.


Köpte jordgubbar idag, för att få i mig lite iallafall, så det blev jordgubbar och yoghurt, som jag åt en liten del av varannan timma...


Här har du bild på vårat rum Sofie, du som ville se! Glamouröst huh? Sängarna är iofs sköna... =)


Badrummet då, lägg märke till vårat king-size badkar! Kunde inte ta en så mycket bättre bild då jag stog upptryckt mot väggen här, dörren går som ni säkert listat ut mitt emot toan, så dörren går faktiskt inte att öppna helt, då det slår i då!

20090426 00:00

Lägger jag upp lite gamla bilder för att piffa upp det lite, ska börja fota när jag är frisk igen... Lovar!!!


Blir så hungrig..


Inflygningen, ska nästan precis landa, alla va superglada men trötta som få!


Finns inga ord förutom.. ASCOOLT!


Hade inte kroppen varit utan huvud hade jag halshuggit honom, shit vad han skrämde dig, TVÅ gånger...


Fyyy vad coolt, verkligen!


Fotbolls arenan utifrån, sjukt!

20090425 23:47

Medans alla andra är på roliga lektioner och går på kol (som dom faktiskt gjorde igår) ligger jag på rummet sjuk som bara den och sörjer... Jag vill vara frisk, jag vill med göra massa roligt... Uscha, läkaren som va här idag bestämde sig för att hugga in en spruta i rumpan på mig.. Gjorde lagom ont och har inte kunnat gå sedan dess! Strålande säger jag bara, jag betalar 70 euro och det enda jag får är ett stick, kunde väl ha fått en klapp på axeln eller något?

Men nej, tyvärr inte!

Föresten, mitt blåmärke har utvecklats utav bara den. blivit större, även att det kommit typ tre nya också... Skitradio bilar, ska ner och krasha dom sen när jag blir frisk, dåååå ska det lekas säger jag bara! Ingen vila ingen ro, förutom när jag är sjuk för då är det jättesynd om mig!

Godnatt, alla andra börjar 10 imorgon så då blir jag inte väckt klockan sju, woho \o/

20090424 12:02

Här kommer lite på vad som pågår under våra samlingar och så vidare vi har, några bilder är från introduktionsmötet och några är från när vi skulle "mingla" och lära känna varandra...


Elvis kom på besök..


Dom boxades (med sten, sax, påse)


Hah, ingen kommentar!


VATTENKRIG!

Våran käre spåtant :')

20090424 09:54

En fråga, hur många tror ni det får plats på deras stadio?


Utsidan..


En bit av ena långsidan...

20090424 09:50




Andra sidan, om det ens tillhör Sagrada Familia, guiden var Dansk så jag uppfattade knappt hälften, men vi utgår från att det är samma ställe men baksidan!


På vägen till fotbollsstadion åkte vi förbi en annorlunda kyrkogård, bilden blev lite dålig då jag inte satt vid fönstret denna gång, men får hoppas att det duger ändå!

20090424 09:43


Dom va lite coolare på riktigt, då det såg ut som att dom rörde sig, här ser man att dom bara sitter ner på en stol och latar sig..

 
Shit vad denna va läskigt, när man kom nära började huvudet att skrika, alla hoppade verkligen till första gången vi fick förbi, det värsta är väl ändå att jag blir exakt lika rädd när jag skulle fota och visste mycket väl att han skrika...

20090423 00:26

Hell yeah, en sån turist man är.. Klart man ska fotas inne på arenan, annars kan man ju inte beivsa att man faktiskt varit där... Så här kommer den fulaste bilden jag hittade och den där jag ser mest vilse ut på!


20090423 00:23

Tamtam, tänkte lägga upp lite fler bilder så ni får se! Lär ta ett tag, internet är sjukt segt...

Här brukade dom har tjurfäktning! Ska tydligen bli köpcentrum nu dock tror jag han sa?


Museeum, riktigt stort! Coolt...!


Gammal OS stadio TROR jag... Han pratade så snabbt, kan varit det huset brevid också.. Haha!


Utsiktsplats, riktigt högt, synd att det va massa träd överalltid annars hade man kunnat fotat nästan hela storstaden!

20090423 00:00

Är dötrött, ska sova men får uppdatera imorgon istället! Visar någon bild från idag istället så ni får en aning om vad vi gjort!


20090422 00:08

Klockan är fem över tolv, shit.. Vad tiden gick fort, har laddat upp bilder och pratat med Jocke lite, det gick inte särskillt bra för att vara ärlig, tråkigt att det blir bråk men löften är till för att hållas...

Nu måste jag verkligen sova, ska upp senast 07.00...

Efterrätten är sjukt god, älskar verkligen deras glass dom har... Mums!

20090422 00:05

Lite bilder...


Balkongen, mysigt! Synd att det är ganska dåligt väder bara...


Haha, på introduktionsmötet har jag för mig, skojjigt!


Haha, sjukt! Vattenkrig med vattensprutor! Herregud säger jag bara...

20090421 23:40

Det är kämpigt att vara vaken och pigg så länge som vi är, men det är bara att göra sitt bästa, imorgon ska vi till Barcelona hela dagen men jag försöker blogga på morgonen eller direkt när jag kommer hem, har även tagit lite bilder idag som jag visar imorgon, börjar bli dags att sova nu, klockan 8:45 ska vi vara vid bussen imorgon..

Sov gott!

20090420 20:27

Laggnivån på hotellets internet är hög. Vågar inte skriva långa inlägg eftersom jag skrev en hel bok igår, klickade
publicera och BANG så dog nätet.. Skit?

Tänkte försöka ladda upp lite bilder från igår/idag.. Börjar med igår..





Budget..

 
Dumma brud...

20090419 21:57

Ni vet när man letar hotell man ska bo på, och hittar det perfeka, finaste och underbaraste hotell ni någonsin skådat... Sen kommer ni fram och man undrar om det är ett gammalt rum från förintelsen eller något.. Så kände jag idag, vart är allt guld och alla gröna skogar?

Iställer för det fick vi ett berg och en gräsplätt, en torkad gräsplätt... En dörr som inte går att låsa, ett trådlöst internet som är lika pålitligt som ett flipperspel och en toalett som vi inte ens ska prata om... Hade klagat om myrorna också men vill ju inte verka "negativ" för det skulle ju aldrig jag vara.. :)


Sen att våra städerskor röker medans dom städar är ju grädden på moset, nästa gång ska jag faka en astmaattack, synd om mig!?


20090419 21:47

Ni som är bra på matte lär ju ha räknat ut med lillfingret och stortån att jag är i Spanien nu, väldigt blandade känslor må jag säga.. Skönt att vara utomlands men det är ju inte precis en solsemester i en vecka.. Det slog mig plöstligt igår innan jag skulle åka att jag är borta en månad. 30 dagar, 29 övernattningar och alldeles för lång tid ifrån min familj, min pojkvän och mina söta vänner...

Men iallfall, resan gick hyfsat bra.. Vi åkte dock ryanair... Budget så det skriker om det, platserna va ungär <-> så små och jag satt ihopkrypen som en igelkott hela vägen, på tre timmar! Sov på brickan man får mat, skönt.. Vaknade en timme senare med nackspärr och sendrag i benet... HALLELULJAH MOMENT!?

Satt och mådde otroligt dåligt i ytterligare en och en halv timma så nådde vi Spanien! Tog två söta små flygbilder som jag ska visa er inom kort, men vågar inte röra mig nu när jag äntligen fått igång internet, woho! Kalla mig teknikerN^.

Har gått runt på stan, legat på stranden och kört radiobilar! Bråka in med Malin säger jag bara, då flyger du precis lika mycket som hon gjorde... Tss, försöka köra in i mig? Glöm det...

By the way!

Håll utkik under dagen, tänkte kopiera in massa inlägg från Spanien och min förra blogg, så ni får se vad som har hänt och lite mer om mig, och vad som hänt för mer än två månader sen, exciting...

My bad! igen...

Sorry att jag inte upptaderat hörrni! Men har varit lite på språng dom senaste dagarna och inte haft så mycket tid över, och det är bloggen som drabbas då! Tyvärr...

Iallafall, har varit lite här och där och fixat lite saker, men just nu är jag hemma hos Jocke! Väntar på att han ska komma hem, myspys! Ska även fixa iordning i bloggen veckan som kommer, eftersom Jocke är ledig och vi har bestämt att ta en vecka med varandra så kommer jag ha tillgång till internet = mer uppdatering, great huh?

Kommer bli riktigt bra, en vecka med baby, inga andra som stör osv! Men men, jag ska se våra bästa år nu, uppdaterar mer efter det!


Ska börja

Röra mig hem nu, orkar egentligen inte men måste, grr!

Äntligen lite sol!

Fan va härligt när det inte öser ner regn när man vaknar, man är lite gladare då, eller inte just jag, idag.. Men men, det får man väl tåla, det blir nog bättre förhoppningsvis...
Idag ska jag till min skola och hämta betyg sen till Arbetsförmedlingen igen, superkul, verkligen... Haha, men det måste göras, har bara tills imorgon på mig och lär inte sova i Åkersberga något mer verkar det som, och jag pallar inte åka från sumpan, hit och sen tillbaka...

Nej tack, nu ska jag äta en frukt!

Ska se film!

Jag ska dra och se Mean Girls nu, Jocke är en "superkul" pojkvän och spelar hellre fotbollsspel än att umgås med sin flickvän, kul att åka hit för att sitta ensam på någons run.. SUPER!!

Glassätarn!




Haha, Zimba fick smaka min glass, ewk!


Lurade!

Gick ni på det ;) haha.. Aint gonna happen!


Men jaha...

Sitter hos Jocke nu igen, som alla andra dagar.. Superkul, verkligen! Ska snart sätta mig på bussen hem, är så jävla less på att dom bygger om överallt, måste byta hundra gånger känns det som, palla! Men först ska jag söka lite jobb och förhoppningsvis börja så snabbt jag kan, vill ju ha in lite cash och då får man väl bita i det sura äpplet I guess!

Lite oordning på bilderna, men whatever!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!












My bad!

Har inte uppdaterat på ett tag, har varit fullt upp hela veckan verkligen, jobbsök osv osv! Har skrivit in mig på arbetsförmedlingen iallafall så det är heelt okej, så hoppas det blir att börja jobba snart!
Studenten va heeelt underbar alltså, vilken känsla att få springa ut, shit.. Vill göra om det även fast jag va skitnervös för att snubbla! Hahaha, crazy va det iallafall!

Ska försöka bättra mig med uppdateringen iallafall, försöka!

Nu va det över!


Finally...

Upp och hoppa!

Nu är jag vaken, usch vilket väder det är.. Hoppas solen kommer fram tills studenten på Fredag! Vem vill ha regn på sin student? Inte jag iallafall, idag ska jag eventuellt in till Täby och kolla på skor och klänning, jag har en klänning men man kan ju ångra sig om man hittar något bättre.. Eller?

Sen måste jag på ett eller annat sätt få pappa att köpa löshåret till mig, grr kan inte ta studenten med halvlångt hår, nej långt och vågigt ska det va! Inte lockigt, men inte platt! Sen måste jag ta av det innan flaket så det inte blir heelt förstört,  usch! Det är så nära, två dagar kvar... Känns läskigt tycker jag faktiskt!

(mobilbloggar) Är hundvakt! Sötnos

MMS

(mobilbloggar) Är hundvakt! Sötnosen!


Serieberoende..

 Ja, bra jobbat.. Satt uppe till tre och kollade på Veronica Mars, blev jättebesviken.. Det kan ju inte sluta sådär!! Vad hände med Veronica och Logan? Blev Keith sheriff? Gaaah, jag blir galet nyfiken, mår inte alls bra av serier... Fy på Emilie som visade mig Veronica Mars. Så nu är alla avsnitt slut, tyvärr... Vad ska man göra nudå? Får väl börja se Andra Avenyn eller något från början, One tree hill kanske... Har ju missat dom senaste avsnitten eftersom jag varit i Spanien, men hörde att mina favoriter dör så jag vill nog inte se ändå..!

Annars då, jag har precis öppnat ögonen nästan, har hunnit äta lite frukost och bestämma med mamma att vi ska åka och handla inför Fredag idag så det inte blir stressigt på Torsdag! Imorgon ska jag passa Hippie!

Lilla vovven!


Hemma, på riktigt!

Nu är jag hemma i Sundbyberg, hos min mami! Har provat min studentklänning och det va faktiskt heeelt okej, jag ska inte klaga faktiskt.. Där gjorde hon ett bra jobb min moster! Men ska fixa skor, och lite annat krimskrams imorgon med min mamma! Hon är fin hon, ska till arbetsförmedlingen med och sen är det skola från 16-20.. Kul, öppet hus typ...

"Home" again!

Är hemma hos J nu, ska stanna här ett tag och senare ikväll kanske möta upp min mami och hämta min studentklänning! Helt fantastisk som vi sa i Spanien! Hoppas den sitter perfa annars blir det shopping imorgon och vem orkar det när det ska va fint väder?

Ledig tills på Torsdag då jag enbart ska tömma mitt skåp (varför gjorde jag inte det idag?).

Sen är det student på Fredag som gäller, fan va snabbt tiden gått... Känns som att det va igår vi räknade ut att det va 12 veckor kvar till studenten, nu är det fyra dagar...

Är inte..

Så snabb med uppdateringen, vaknade förr ett tag sen och är nu på väg till skolan! "Mysigt", ska bara skriva på ett papper så känns meningslöst kan jag säga er. Men det är smällar man får ta!

Bloggar när jag är där om jag hinner, hej dåå!

RSS 2.0