Äntligen...

Kom till färjkön nu, den går hel så, usch på att vänta.. Men det duger. Har sovit lite nu och vaknade upp vid Arlanda av sms, måste ju säga grattis till er, ni stog ut hela vägen och slutade inte smsa! Tappert hörrni, tappert! Imorgon (senare idag?) ska jag som sagt vara med Nathalie, ett tag iallafall! På kvällen händer det säkert någon kul man kan hitta på...

Kanske uppdaterar en gång till innan jag sover om jag orkar när jag kommer hem, annars får ni sova så gott och ta hand om er, för det ska jag försöka med.

Puss

Kommentarer
Postat av: Marie

Tjosan! Skulle vara grymt kul om du ville dela med dig av ditt pinsammaste minne på min blogg! Den mest pinsamma upplevelsen åker upp på bloggen och blir länkad. Om du inte vill vara anonym förstås :)

2009-07-13 @ 01:56:19
URL: http://mariiesblogg.blogg.se/
Postat av: mie

Vill du tjäna pengar lätt som en plätt? Då tycker jag att du ska kolla in och bli medlem här; http://www.woopa.se/?ref=Moie. Du samlar ihop pengar via sidan genom olika saker (skriva blogginlägg, värva medlemmar, göra erbjudande osv.) Blir du medlem via denna länken får du 20 kronor gratis. Passa på nu när där knappt är några medlemmar! Det är helt gratis och har inga åldersgränser!

2009-07-13 @ 02:01:39
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: hanna

Hey!



Jag undrar om du kan ta dig en sekund till att gå in här: http://www.asusnordic.com/summertour/?p=338 och klicka på den rosa snäckan till höger om bilden. Jag är med i en tävling där man kan vinna en laptop. Det hade varit riktigt gulligt av dig =)



Kram /Hanna

2009-07-13 @ 02:10:55
URL: http://gratisbesatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0